FORÅR 2015.

Gylleudbringning er nu gået igang.

Følg med her på siden, som løbende bliver opdateret med info.

Eller meld dig på vores Facebook gruppe: Rodskov Svineproduktion.

Vil vil løbende orientere her, og du er også velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til hvornår vi regner med at køre.

På enkelte dage kan der forekomme gyllekørsel uden forudgående varsel. Det sker hvis maskinstationen pludselig kan køre én dag eller hvis vejret uventet tillader det.

Almindelig information om vores gyllekørsel:

Gylle lugter – det synes vi også selv. Derfor bestræber vi os på at udbringe gyllen inden for så kort varighed som muligt. Det betyder, at vi tilkalder hjælp fra 1-3 store gylleudbringere ad gangen, således at gyllen hurtigt bliver bragt ud, og altså ikke behøver at udbringes over f.eks. mange uger hver gang. Naturligvis hvis vejret og forholdene tillader, at vi kører. Dette netop for at tilgodese vores naboer.

Når de store maskiner kører på markerne kan det ikke undgås, at der slæbes lerjord med ud på vejen. Den jord (som ikke er gylle eller møg) er selvfølgelig uhensigtsmæssig for dem, der færdes på vejen. Derfor bestræber vi os også på at rydde op efter maskinerne så hurtigt som muligt efter endt udbringning. Og hvis det er meget slemt – også inden endt udbringning.

I er altid velkommen til kontakte os, enten her på mail eller på tlf: 23256154 (Erling), hvis I har spørgsmål /kommentarer eller noget I ønsker at drøfte med os ang. gylleudbringning mv.

Det er vores ønske at al kommunikation desangående kan foregå i en almindelig venlig og foredragelig tone.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring